Yhteisvastuukeräys alkaa Yhteisvastuukeräys alkaa

Yhteisvastuukeräys alkaa

4.2.2022 11.59

Sunnuntaina 6.2. jumalanpalveluksessa avataan Puumalan seurakunnassa  yhteisvastuukeräys. Lahjoittamalla Yhteisvastuukeräykseen autat koronapandemian seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria. Lahjoita tästä

Yhteisvastuukeräyksellä 2022 lisätään turvallisia aikuisia korona-ajasta kärsineiden lasten ja nuorten arkeen.

LAHJOITA MULLE HUOMINEN. Pandemia on koetellut lapsia ja nuoria Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Pitkittynyt pandemia-aika on jättänyt jäljen nuorten ja lasten elämään. Nuorten mielenterveyteen ja jaksamiseen liittyvät ongelmat ovat voimakkaassa kasvussa. Lahjoittamalla Yhteisvastuukeräykseen voit antaa kasvavalle ikäpolvelle valoisamman tulevaisuuden.

Lapset ja nuoret tarvitsevat nyt lisää aikuisten läsnäoloa ja tukea. Sitä rakennetaan yhteisvoimin vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksellä, joka kerää varoja toimintaan, jolla nuorten arkeen saadaan lisää läsnä olevia aikuisia.

Nuorten hätä jäi maskin alle – apuasi tarvitaan nyt!

1/5 keräyksen tuotosta käytetään oman seurakuntamme ahdingossa olevien nuorten tukemiseksi tehtävään työhön sekä diakonia-avustuksiin.

Lahjoittamalla Yhteisvastuukeräykseen annat apusi niin Suomessa kuin kehittyvien maiden katastrofialueilla eläville lapsille ja nuorille.

Anna lapsille ja nuorille valoisampi tulevaisuus. Lue lisää vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksestä: yhteisvastuu.fi