Uutislistaukseen

Talouspäälliköt Veli-Matti Kurtti, Unto Pasanen, Terhi Salo Talouspäälliköt Veli-Matti Kurtti, Unto Pasanen, Terhi Salo

Terhi Salo seurakunnan talouspäälliköksi

12.5.2021 12.29

Seurakunnan talouspäällikkö vaihtuu 1.6.2021, kun kirkkoneuvosto valitsi 5.5. kokouksessaan Terhi Salon määräaikaiseksi talouspäälliköksi ajalle 1.6.2021 - 31.12.2022. Terhi Salo oli aiemmassa kokouksessa valittu talouspäällikön valinnassa varasijalle.

Terhi Salo on koulutukseltaan tradenomi. Hän on myös suorittanut markkinointiviestinnän amattitutkinnon ja aikasemmin myös opiskellut merkonomiksi. Hän siirtyy seurakuntaan Savon Tilipiste Oy:stä, jossa  on toiminut kirjanpitäjänä/palkanlaskijana.

Aikaisemmin vs.talouspäälliköksi valittu Veli-Matti Kurtti siirtyi Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n talouspäälliköksi.

Talouspäällikkö Unto Pasanen jäi lomalle 1.4. alkaen ja jää eläkkeelle 1.6.2021.