Korona rajoitukset jatkuvat

28.4.2021 13.26

Itä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) lievensi kokoontumisrajoituksia23.4.2021 lukien. Kokoontumisrajoitus 20 henkeä on voimassa 23.4.-22.5.2021.

Puumalan seurakunta avaa hallitusti tauolla ollutta kokoavaa toimintaansa.

Jumalanpalveluselämä

Messuun voidaan ottaa 2.5.2021 lukien 20 läsnä olevaa seurakuntalaista. Oman osallistumisen varmistamiseksi haluttuna ajankohtana suositellaan ilmoittautumaan etukäteen kirkkoherranvirastoon (ma ja ke klo 10-13) p. 015 775 3300.

Tarvittaessa vietetään messun jälkeen myös Lyhyitä ehtoollishartauksia, jotta kaikki halukkaat saavat ehtoollisen.

Messujen suoratoistoa jatketaan.

Kirkolliset toimitukset

Edelleen suositellaan vainajan siunaamista haudalla.

Lähtökohtaisesti seurakunnan työntekijät eivät vielä osallistu toimitusta seuraaviin tilaisuuksiin, kuten muistotilaisuuteen, ristiäiskahveille tai hääjuhlaan.

Vakiintuneiden ryhmien kokoontuminen

Seurakunnan tiloissa vakiintuneesti kokoontuneet ryhmät sopivat tauolla olleen toimintansa aloittamisesta työalan työntekijän kanssa:

· diakonia ja lähetys diakonissan kanssa

· kasvatus lastenohjaajan kanssa

· kuorot kanttorin kanssa.

Tilojen vuokraaminen

Seurakunnan tilojen vuokraaminen on mahdollista 3.5.2021 alkaen noudattaen turvaohjeita ja kuhunkin tilaan katselmoitua henkilöiden enimmäismäärää.

Puumalassa 23.4.2021

Olli J Vuoristo-Watia