Kirkon torni pakkasessa Kirkon torni

Seurakunnan striimaukset YouTube kanavalle

27.1.2021 16.56

Puumalan seurakunta siirtyy jumalanpalvelusten striimauksessa uuteen aikaan - striimaukset YouTube kanavalle. Seurakuntaan on hankittu uusia välineitä striimaukseen. Siirrymme sunnuntaina 31.1.2021 uuteen aikakauteen, kun striimausissa otetaan käyttöön kunnon videokamera ja muita asianmukaisia välineitä. Tavoitteena on parantaa lähetyksen laatua, jotta jatkossa voisimme tarjota myös normaaliajan jumalanpalvelukset striimattuna. Palvelukeskuksessa  ja Peippolassa on mahdollista seurata suoraa lähetystä omasta kirkosta. Tähän saakka on striimaukset hoidettu puhelimella suoraan facebook-sivuille suorana lähetyksenä. Ongelmina on ollut yhteyden pätkiminen ja äänen heikko taso.

Voit käydä tutustumassa seurakunnan  YouTube-kanavaan ja tilata maksuttoman kanavan käyttöösi tästä tai seurakunnan nettisivuilla