Puumalan seurakunnan lausunto Mikkelin tuomiokapitulille

Puumalan kirkkoneuvosto ja kirkkovaltuusto käsittelivät syyskuun kokouksissa lausuntopyyntöä Mikkelin tuomiokapitulille liittyen Puumalan seurakunnan liittämistä Mikkelin tuomiokirkkoseurakuntaan 1.1.2023 lukien.

Yhteinen lausunto saatiin kokouksissa aikaiseksi, joka lähetettiin määräajassa ennen syyskuun loppua Mikkelin tuomiokapitulille.

Puumalan seurakunnan lausunnon pääset lukemaan täältä.

Lamminniemi.jpg

Lamminniemessä 50-vuotisjuhlajumalanpalvelus

13.11.2020 15.15

Sunnuntain jumalanpalvelus suoratoistetaan Lamminniemen kappelista klo 10.

Palveluvuorossa ovat kirkkoherra Helena Castrén, kanttori Eeva-Liisa Isosaari, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Anne Kietäväinen (baritonitorvi ja laulu) sekä suntiot Janne ja Saara Mattila. Striimauksesta vastaa Satu Valtonen.

Jumalanpalveluksessa siunataan kappelin uudet suntiot tehtäväänsä. Jumalanpalveluksen jälkeen julkaisemme Facebook-sivullamme kappelin rakennusvaiheista kertovan videon.

Tervetuloa seuraamaan Lamminniemen kappelin 50-vuotis juhlajumalanpalvelusta kotisohvalta (sekä ennakkoon ilmoittautuneet paikan päällä)