Puumalan seurakunnan lausunto Mikkelin tuomiokapitulille

Puumalan kirkkoneuvosto ja kirkkovaltuusto käsittelivät syyskuun kokouksissa lausuntopyyntöä Mikkelin tuomiokapitulille liittyen Puumalan seurakunnan liittämistä Mikkelin tuomiokirkkoseurakuntaan 1.1.2023 lukien.

Yhteinen lausunto saatiin kokouksissa aikaiseksi, joka lähetettiin määräajassa ennen syyskuun loppua Mikkelin tuomiokapitulille.

Puumalan seurakunnan lausunnon pääset lukemaan täältä.

Kirkko290720.jpg

Remontit valmistumassa

29.7.2020 15.48

Kirkon katon maalaus- ja korjausurakka on valmistumassa. Viimeisenä maalattiin kirkon katon korkein kohta, johon tarvittiin isompi nosturi.  Urakoitsijana toimii Maalausliike Toivonen Oy Lappeenrannasta ja valvojana Sitowise Oy:n Petri Anttonen. Kesäkuussa alkanut työ on edennyt hyvin vaikka ilmat ovat olleet vaihtelevia. Välillä  oli liian aurinkoista ja toisaalta sadekuurojakin on ollut.

Kirkkotien korjaus seurakuntakodin kohdalla on kunnan teettämä urakka, joka on myös edennyt aikataulussa. Tavoitteena on, että Kemmakoiden alkuun mennessä on urakka valmis.  Tien turvallisuus paranee, kun jalkakäytävä erotetaan selkeästi tiestä, kirkkoon menevä suojatie korotetaan ja koulun risteys tehdään selkeästi erottuvaksi T-risteykseksi. Remontin urakoi paikallinen Sorakola Oy.