Puumalan seurakunnan lausunto Mikkelin tuomiokapitulille

Puumalan kirkkoneuvosto ja kirkkovaltuusto käsittelivät syyskuun kokouksissa lausuntopyyntöä Mikkelin tuomiokapitulille liittyen Puumalan seurakunnan liittämistä Mikkelin tuomiokirkkoseurakuntaan 1.1.2023 lukien.

Yhteinen lausunto saatiin kokouksissa aikaiseksi, joka lähetettiin määräajassa ennen syyskuun loppua Mikkelin tuomiokapitulille.

Puumalan seurakunnan lausunnon pääset lukemaan täältä.

 

Uutislistaukseen

Kirkon kupoli Kirkon kupoli

Kirkon katon maalaus- ja korjaustyöt alkavat

11.6.2020 09.32

Puumalan kirkon peltikaton korjaus- ja maalaustyöt alkavat maanantaina 15.6 ja kestävät noin kuukauden. Urakoitsijana toimii Maalausliike Toivonen Oy Lappeenrannasta ja valvojana Sitowise Oy:n Petri Anttonen.

Urakassa korjataan kattoon vuosien mittaan tulleet reiät ja vauriot sekä maalataan katto ja kattorakenteet kokonaisuudessaan. Katon väri on sama kuin edellisessä vuonna 2001 tehdyssä maalauksessa eli tumman ruskea.

Kirkko on käytössä remontin aikana, töitä ei tehdä sunnuntaisin eikä tapahtumien aikana. Maalaustöissä käytetään nostokalustoa ja painepesureita.  Remontista saattaa aiheutua melu ja pölyhaittoja. Pahoittelemme remontista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja talouspäällikkö Unto Pasanen, unto.pasanen@evl.fi, p. 050 421 0075