Jumalanpalvelus netissä

22.3.2020 09.53

Koronaepidemian vuoksi Puumalan kirkossa on ensimmäinen jumalanpalvelus ilman seurakuntalaisia.

Jumalanpalvelus streamataan suorana Facebook live lähetyksenä seurakunnan Facebook sivuille, jossa se on myös nähtävillä jälkikäteen.

Tervetuloa seuraamaan !

Katso tästä: Jumalanpalvelus 22.3.2020

Poikkeusolojen vuoksi tänään ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee samaan kohteeseen kuin virallinen kolehti olisi mennyt: kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Senegalissa Herättäjä-Yhdistyksen kautta.

Voit osallistua rahankeräykseen haluamallasi tavalla Herättäjä-Yhdistyksen verkkosivuilla www.h-y.fi olevien ohjeiden mukaan tai soittamalla kolehtipuhelimeen numeroon 0600 11100. Puhelun hinta on 10,10 € + paikallisverkkomaksu, ja se laskutetaan seuraavan puhelinlaskusi yhteydessä.

Rahankeräyksen järjestää Herättäjä-Yhdistys ry.  Rahankeräyslupa: RA/2018/1100, Keräysaika: 1.1.2019–31.12.2023

Jumala siunatkoon lahjasi!