Sanajumalanpalvelus Marian ilmestyspäivänä

Kirkko

Tervetuloa sanajumalanpalvelukseen! Lähetämme suoran videolähetyksen Puumalan seurakunnan facebook-sivujen kautta.

Suorana striimatttu sanajumalanpalvelus Marian ilmestymispäivänä.

KOLEHTI: Poikkeusolojen vuoksi ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee samaan kohteeseen kuin virallinen kolehti olisi mennyt: kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Senegalissa Herättäjä-Yhdistyksen kautta.

Voit osallistua rahankeräykseen haluamallasi tavalla Herättäjä-Yhdistyksen verkkosivuilla www.h-y.fi olevien ohjeiden mukaan tai soittamalla kolehtipuhelimeen numeroon 0600 11100. Puhelun hinta on 10,10 € + paikallisverkkomaksu, ja se laskutetaan seuraavan puhelinlaskusi yhteydessä.

Rahankeräyksen järjestää Herättäjä-Yhdistys ry. Rahankeräyslupa: RA/2018/1100, Keräysaika: 1.1.2019-31.12.2023