Adventtilounas

Seurakuntakoti, kahvio

Seurakuntakoti (Kirkkotie 1) messun jälkeen perinteinen jouluateria ja joulumyyjäiset lähetystyön hyväksi sekä arpajaiset Toivoa naisille toiminnan tukemiseksi. Aterian hinta 15 e aikuiset ja 5 e lapset (4-12v). Tervetuloa iloitsemaan alkavasta joulun odotuksesta hyvän ruuan ja seuran merkeissä. Kiitollisena otetaan vastaan lahjoituksina leivonnaisia ja muita myyntituotteita.

Seurakuntakoti

Miettulan-Rokansalon lähetyspiiri

Kaarina Jukaraisella klo 13

Seurakuntakoti, Rovastinkammari

Jumalan kämmenellä-rukouspiiri

Ystävyyden kerho

Ystävyyden kerho klo 13.15-15.