Adventtilounas

Seurakuntakoti, kahvio

Seurakuntakoti (Kirkkotie 1) messun jälkeen perinteinen jouluateria ja joulumyyjäiset lähetystyön hyväksi sekä arpajaiset Toivoa naisille toiminnan tukemiseksi. Aterian hinta 15 e aikuiset ja 5 e lapset (4-12v). Tervetuloa iloitsemaan alkavasta joulun odotuksesta hyvän ruuan ja seuran merkeissä. Kiitollisena otetaan vastaan lahjoituksina leivonnaisia ja muita myyntituotteita.

Aamupala työstä vapaana oleville

Aamupala työstä vapaana oleville klo 9 maanantaisin, seuraava aamupala 13.1. 2020

Parasta ennen- ruokajakelu

Parasta ennen- ruokajakelu maanantaisin seurakuntakodilla klo 9.30