Luukkola-Niinisaaren lähetyspiirin syksyn aloitus ja piiriohjaajan kapulanvaihto

Muu tila

Tervetuloa aloittamaan lähetyspiirin uutta toimintakautta Anne ja Olavi Kietäväiselle Autiontie 57 B. Samalla vietämme ohjaajan kapulan vaihtoa, kun Raija Kietäväinen jää lähetyspiiriohjaajan tehtävästä pois ja Anne Kietäväinen aloittaa ohjaajana. Mukana pastori Raija Henttonen.

Seurakuntakoti Nuorisotila

Vaatteiden ja kenkien vastaanotto

Torstaina 15.11. klo 9-16 seurakuntakodin alakerrassa vastaanotetaan ehjiä, siistejä ja puhtaita lasten ja aikuisten vaatteita ja kenkiä Puumalan seurakunnan diakoniatyölle.
Perjantaina 16.11. klo 9-16 vaatteita ja kenkiä annetaan lahjoituksena niitä tarvitseville. Ei jälleen myyntiin!

Seurakuntakoti lapsityön kerhotilat klo 10.15-12 perhekerho.

Muu tila

Krkkokuoron harjoitus