Vappukarkelot

Seurakuntakoti Sali

Ota varaslähtö vappuun ja tule kaiken kansan vappukarkeloihin. Lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit - ohjelmaa on kaikenikäisille. Simaa ja munkkeja, ongintaa sekä kasvomaalausta. Tuolijumppaa kaiken ikäisille. Suohon laulantaa. Ilmapalloskabailua. Vappunaamarin askartelua. Ohjelmasta vastaavat seurakunnan isoset ja lähetysväki. Mukana rippikoululaiset. Tulethan sinäkin! Varaa mukaasi pientä taskurahaa. Tapahtuma järjestetään seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Särkiranta

Naisten saunailta

Naisten saunailta klo 18-20.30. Tervetuloa kaikki innokkaat saunojat mukaan. Seurakunnan puolesta kahvi tai tee.

Päivämusiikki

Annakaisa Iitti, laulu ja nokkahuilu & Marja Ainali, piano ja urut.

Vapaa pääsy, tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus antaa kolehti seurakunnan musiikkityölle.

Vanha hautausmaa

Hautausmaakävely

Opastettu hautausmaakävely Päivämusiikin jälkeen.