Vappukarkelot

Seurakuntakoti Sali

Ota varaslähtö vappuun ja tule kaiken kansan vappukarkeloihin. Lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit - ohjelmaa on kaikenikäisille. Simaa ja munkkeja, ongintaa sekä kasvomaalausta. Tuolijumppaa kaiken ikäisille. Suohon laulantaa. Ilmapalloskabailua. Vappunaamarin askartelua. Ohjelmasta vastaavat seurakunnan isoset ja lähetysväki. Mukana rippikoululaiset. Tulethan sinäkin! Varaa mukaasi pientä taskurahaa. Tapahtuma järjestetään seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Seurakuntakoti Sali

70-, 75 ja 80 -vuotiaiden synttärijuhlat

70-, 75- ja 80 -vuotiaiden synttärijuhlat. Tule tapaamaan ikätovereitasi ja juhlimaan elämän lahjaa.

Seurakuntakoti, kahvio

Parasta ennen ruokien jakelu