Vappukarkelot

Seurakuntakoti Sali

Ota varaslähtö vappuun ja tule kaiken kansan vappukarkeloihin. Lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit - ohjelmaa on kaikenikäisille. Simaa ja munkkeja, ongintaa sekä kasvomaalausta. Tuolijumppaa kaiken ikäisille. Suohon laulantaa. Ilmapalloskabailua. Vappunaamarin askartelua. Ohjelmasta vastaavat seurakunnan isoset ja lähetysväki. Mukana rippikoululaiset. Tulethan sinäkin! Varaa mukaasi pientä taskurahaa. Tapahtuma järjestetään seurakunnan lähetystyön hyväksi.

Päivämusiikki

Eilamaria Leskinen, sopraano & Marja Ainali, piano.

Vanha hautausmaa

Hautausmaakävely

Opastettu hautausmaakävely Päivämusiikin jälkeen.

Sokeripala palvelukeskuksessa

Pastori Raija Henttonen tavattavissa luottamuksellisia keskusteluja varten palvelukeskuksessa.