Ystävyyden kerho

Seurakuntakoti, Lapsityön kerhotilat

Seurakuntakoti lapsityön kerhotilat klo 13.30-15 Ystävyyden kerho. Helena- pappi vierailee kerhossa kertomassa pääsiäisen tapahtumista. Lastenohjaaja hakee lapset koululta ja saattaa lapset iippaan tai taksiin. Seurakunta tarjoaa välipalan. Tervetuloa mukaan!

Särkiranta

Naisten saunailta

Naisten saunailta klo 18-20.30. Tervetuloa kaikki innokkaat saunojat mukaan. Seurakunnan puolesta kahvi tai tee.

Päivämusiikki

Annakaisa Iitti, laulu ja nokkahuilu & Marja Ainali, piano ja urut.

Vapaa pääsy, tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus antaa kolehti seurakunnan musiikkityölle.

Vanha hautausmaa

Hautausmaakävely

Opastettu hautausmaakävely Päivämusiikin jälkeen.