Naisten ilta

Särkiranta

Naisten hyvinvointi-ilta Särkirannassa 8.3. klo 18-20.30.

Puumalan seurakunta järjestää naisten hyvinvointi-illan yhteistyössä eri tahojen kanssa Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi.

Työelämän vaatimukset, ulkonäköpaineet, pitäisikö alkaa kuntoilla? Oletko turhautunut työttömyyteen? Haluatko hyvinvointia mieleen ja kehoon? Tule keskustelemaan asiasta ja kokemaan hyvinvointia kanssamme. Luvassa on rauhallista yhdessäoloa, saunomista ja pientä iltapalaa.

Illan ohjelmaa:
-Liikunnanohjaaja Sanna Pölönen kertoo liikunnan ja ravinnon merkityksestä hyvinvoinnille.

-Kosmetologi Annukka Hämäläinen: hyvinvoiva iho ja pienet kauneushoidot (halukkaille, pientä korvausta vastaan alk. 5€)

-Nosh vaate-esittely: Heidi Pietikäinen

Elsa Husu ja Tiina Reijonen seurakunnasta vastaa järjestelyistä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tekstiviestillä 26.2. mennessä numeroon: 050-4019565 ( muista mainita ruoka-aine allergiat.)

Kaikki naiset ovat sydämellisesti tervetulleita!

Lastenohjaaja (50%)
Kirkkotie 1
52200 PUUMALA

Soropin Majatalo (Keskustie 5)

Toivoa Naisille -piiri

Toivoa Naisille-piiri (ent. Hanna-piiri). Yhteyshenkilö Riitta Arotie.

Huuhkaalantie 69

Toukosiunaus

Toukosiunaus Airi ja Jorma Tellalla, Castrén.

Nukketeatteri Sananjalka esiintyy seurakuntasalissa klo 10