Naisten ilta

Särkiranta

Naisten hyvinvointi-ilta Särkirannassa 8.3. klo 18-20.30.

Puumalan seurakunta järjestää naisten hyvinvointi-illan yhteistyössä eri tahojen kanssa Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi.

Työelämän vaatimukset, ulkonäköpaineet, pitäisikö alkaa kuntoilla? Oletko turhautunut työttömyyteen? Haluatko hyvinvointia mieleen ja kehoon? Tule keskustelemaan asiasta ja kokemaan hyvinvointia kanssamme. Luvassa on rauhallista yhdessäoloa, saunomista ja pientä iltapalaa.

Illan ohjelmaa:
-Liikunnanohjaaja Sanna Pölönen kertoo liikunnan ja ravinnon merkityksestä hyvinvoinnille.

-Kosmetologi Annukka Hämäläinen: hyvinvoiva iho ja pienet kauneushoidot (halukkaille, pientä korvausta vastaan alk. 5€)

-Nosh vaate-esittely: Heidi Pietikäinen

Elsa Husu ja Tiina Reijonen seurakunnasta vastaa järjestelyistä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tekstiviestillä 26.2. mennessä numeroon: 050-4019565 ( muista mainita ruoka-aine allergiat.)

Kaikki naiset ovat sydämellisesti tervetulleita!

Kirkkotie 1
52200 PUUMALA

Särkiranta

Naisten saunailta

Naisten saunailta klo 18-20.30. Tervetuloa kaikki innokkaat saunojat mukaan. Seurakunnan puolesta kahvi tai tee.

Päivämusiikki

Annakaisa Iitti, laulu ja nokkahuilu & Marja Ainali, piano ja urut.

Vapaa pääsy, tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus antaa kolehti seurakunnan musiikkityölle.

Vanha hautausmaa

Hautausmaakävely

Opastettu hautausmaakävely Päivämusiikin jälkeen.