Saimaan kauneimmat sävelet kirkossa 2019

Musiikkitilaisuudet ja konsertit

Musiikkitoiminta ja kuorot

Musiikin kautta ihmiset voivat parhaimmillaan kokea Jumalan hyvyyttä ja lohduttavaa läsnäoloa sekä osallistua konkreettisella tavalla seurakunnan elämään. Kuorotoiminta tarjoaa musiikinopetusta ja yhdessäoloa sekä avaa mahdollisuuden tutustua syvemmin Puumalan seurakunnan jumalanpalveluselämään.

Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori. Kanttorin vastuualueisiin kuuluu muun muassa jumalanpalvelusten musiikin- sekä kuorojen ja musiikkiryhmien johtaminen, kirkollisten toimitusten musiikki, seurakunnan musiikkikasvatustyö sekä konserttitoiminta. Kanttori vastaa myös seurakunnan soittimista.

Puumalan seurakunnassa toimii musiikkiryhmä Mariakuoro.

Mariakuoro on nimensä mukaisesti naiskuoro. Se laulaa jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa 3-4 kertaa vuodessa. Kuoron ohjelmisto koostuu 1-2 äänisistä, säestyksellisistä lauluista.

Toimintakausien alussa, syys- ja tammikuussa, ovat uudet laulajat tervetulleita kuoroihin.

Kanttori toivoo myös yksittäisiä laulajia ja soittajia musisoimaan seurakunnan jumalanpalveluksiin ja erilaisiin juhliin.

Tervetuloa elävän musiikin pariin!

p. 050-401 9562

Puumalan kirkon käyttö yleisötilaisuuksiin

Kirkkokuoro
Kirkkokuoro 400-vuotisjuhlalevyn äänityksessä 2016.