Mikkelinpäivän enkelit syksy 2018

Lapset ja perheet

Puumalassa jokainen lapsi on lahja. Lasten arvokkuus korostuu paikkakunnallamme, jossa syntyvät ikäluokat ovat hyvin pienet. Haluammekin tukea vanhempia arvokkaassa kasvatustyössä antaen koko perheelle hengellisiä eväitä ja vahvistaen perheiden kristillistä elämäntapaa. Pyrimme luomaan perheille lämminhenkisen, kodikkaan ja arvostavan kohtaamispaikan ja mahdollistamaan vertaistuen jakamisen.

Lapsi- ja perhetyöhön sisältyvät päiväkerho, perhekerho, erilaiset juhlat ja tapahtumat, retket, leirit, päiväkotikäynnit ja muu pikkulapsityö.

Päiväkerhossa lapset oppivat leikin lomassa ryhmässä olemisen taitoja.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, vapaata leikkiä ja ohjattua yhdessäoloa kuten laululeikkejä, hiljentymistä, askartelua, pelaamista ja liikkumista sekä tietysti omien eväiden syöntiä. Päiväkerhon tavoitteena on tukea perheitä kristillisessä kasvatuksessa ja tarjota lapselle turvallinen ryhmä, jossa hän voi kokea itsensä tärkeäksi. Samalla kehitämme myös ryhmässä toimimisen taitoja.

Päiväkerho on suunnattu 3-5-vuotiaille lapsille, kerho kokoontuu maanantaisin lapsityön kerhotiloissa klo 9-12. Päiväkerhoon ilmoittaudutaan kerhokauden alussa, mutta mukaan pääsee myös kerhokauden kuluessa. Lisätietoja voi tiedustella lastenohjaajalta: elsa.husu@evl.fi

Perhekerho

Seurakuntamme perhekerho kokoaa viikoittain vanhempia ja isovanhempia lapsineen yhteen lapsityön tiloihin. Kahvikupin äärellä aikuiset saavat vaihtaa kuulumisia, kokemuksia sekä vinkkejä keskenään ja alttarin edessä kaikilla on mahdollisuus hiljentyä kuulemaan ja kokemaan pyhyyttä. Perhekerho on yhdessäoloa, naurua, kuuntelua, laulua, leikkiä, askartelua ja hartautta. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Perhekerho kokoontuu torstaisin klo 9.30-12 lapsityön kerhotiloissa. Seuraa perhekerhon tiedotusta Puumala-lehden kirkollisista ilmoituksista tai seurakunnan facebook/nettisivuilta.

Ystävyydenkerho

Ystävyydenkerho on suunnattu 0.-3.-luokan oppilaille. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 13.15-15. Ystävyydenkerhossa syödään välipalaa, askarrellaan, ulkoillaan, leivotaan, leikitään ja hiljennytään hartaushetkessä. Ystävyydenkerho on avoin ja maksuton. Lastenohjaaja hakee lapset koululta ja saattaa lapset kerhon päätyttyä taksiin tai iltapäiväkerhoon. Lisätietoja voit tiedustella lastenohjaajalta: elsa.husu@evl.fi