Mikkelinpäivän enkelit syksy 2018

Lapset ja perheet

Puumalassa jokainen lapsi on lahja. Lasten arvokkuus korostuu paikkakunnallamme, jossa syntyvät ikäluokat ovat hyvin pienet. Haluammekin tukea vanhempia arvokkaassa kasvatustyössä antaen koko perheelle hengellisiä eväitä ja vahvistaen perheiden kristillistä elämäntapaa. Pyrimme luomaan perheille lämminhenkisen, kodikkaan ja arvostavan kohtaamispaikan ja mahdollistamaan vertaistuen jakamisen.

Lapsi- ja perhetyöhön sisältyvät perhekerho, ystävyyden kerho, erilaiset juhlat ja tapahtumat, retket, leirit, päiväkotikäynnit ja muu pikkulapsityö.

Perhekerho

Seurakuntamme perhekerho kokoaa viikoittain vanhempia ja isovanhempia lapsineen yhteen lapsityön tiloihin. Kahvikupin äärellä aikuiset saavat vaihtaa kuulumisia, kokemuksia sekä vinkkejä keskenään ja alttarin edessä kaikilla on mahdollisuus hiljentyä kuulemaan ja kokemaan pyhyyttä. Perhekerho on yhdessäoloa, naurua, kuuntelua, laulua, leikkiä, askartelua ja hartautta. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Perhekerho kokoontuu torstaisin klo 9.30-12 lapsityön kerhotiloissa. Seuraa perhekerhon tiedotusta Puumala-lehden kirkollisista ilmoituksista tai seurakunnan facebook/nettisivuilta.

Lisätietoja voi tiedustella lastenohjaajalta Saara Mattila p. 050-401 9565 saara.mattila@evl.fi

Ystävyydenkerho

Ystävyydenkerho on suunnattu 0.-3.-luokan oppilaille. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 13.15-15. Ystävyydenkerhossa syödään välipalaa, askarrellaan, ulkoillaan, leivotaan, leikitään ja hiljennytään hartaushetkessä. Ystävyydenkerho on avoin ja maksuton. Lastenohjaaja hakee lapset koululta ja saattaa lapset kerhon päätyttyä taksiin tai iltapäiväkerhoon.

Lisätietoja voit tiedustella lastenohjaajalta: Saara Mattila p. 050-401 9565 saara.mattila@evl.fi