Koronaepidemian vuoksi Puumalan kirkossa toimitetaan  jumalanpalvelukset ilman seurakuntalaisia.

Jumalanpalvelukset ja hartaudet striimataan suorana Facebook live lähetyksenä seurakunnan Facebook sivuille, jossa se on myös nähtävillä jälkikäteen.

Tervetuloa seuraamaan !

Hiljaisella viikolla kirkossa Hiljaisuuden talo ja  iltaisin Vesperit klo 18

Katso striimaukset seurakunnan Facebook-sivuilta

Aikaisemmat:

Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus 5.4. klo 10

Kolehti:

OPIN TIELLE – NUORTEN PERUS- JA AMMATTIKOULUTUS

Kirkkohallituksen suosituskolehti Suomen Lähetysseuralle

Kolehdin sijaan pyydämme sinua osallistumaan Suomen Lähetysseuran keräykseen, jolla tuetaan erityisesti köyhimpien perheiden lasten ja nuorten perus- ja ammattikoulutusta. Esimerkiksi Syyriassa sota on tuhonnut 40 prosenttia kouluista. Sodan keskellä kasvaneet lapset tarvitsevat tukea, mutta kouluja ja opettajia on vähän. Myös sodan traumojen kohtaaminen vaatii opettajilta erityistä osaamista. Varmista työn jatkuminen edelleen.

Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500 Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155 Tee verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti Jumala lahjanne runsaasti siunatkoon. Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/3, voimassa 3.1.2020–31.12.2020, Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020