PUUMALAN SEURAKUNNAN KIRKOLLISET ILMOITUKSET 08.07.2020

Puumalan seurakunta ennaltaehkäisee koronaviruksen leviämistä rajoittamalla toimintaa. Toteutettavissa tilaisuuksissa noudatetaan viranomaisten antamia ohjeita ja rajoituksia. Kirkollisiin toimituksiin liittyvissä asioissa yhteys puhelimitse tai sähköpostilla. Hautaan siunaamisen suosittelemme tapahtuvan haudalla. Keskusteluapua on tarjolla puhelimitse, sosiaalisen median ja sähköpostin välityksellä.  Diakoniapäivystys on kesätauolla 8.6.-12.7. Diakoniapäivystys jatkuu 13.7. puhelimitse maanantaisin klo 10-12.

Kirkkoherranvirasto ma ja ke 10-13, p. 015 775 3300.  31.7. saakka asiointi puhelimitse.

Kirkkoherra p. 050 313 4970, Seurakuntapastori p. 050 4019561, Seurakuntamestari p. 0500 655 726, Siivooja-vahtimestari 050 401 9564

Palveleva puhelin päivystää su-to klo 18-01, pe ja la klo 18-03 p. 0400 221 180.

Netissä: www.kirkonkeskusteluapua.fi

Seurakunta netissä: www.puumalanseurakunta.fi ja Facebook.com/puumalanseurakunta

Virkatodistuspalvelut, Kouvolan aluekeskusrekisteri: Palveluaika ma-to klo 9-12

p. 040 765 4017, virkatodistukset.kouvola@evl.fi

Huom!

Muutokset ovat mahdollisia viranomaisten antamien toimintarajoitusten ja -ohjeiden takia.

Jumalanpalvelukset verkossa:  https://www.puumalanseurakunta.fi/

Kirkkoon mahtuu 120 henkeä turvaetäisyyksin. Niihin tilaisuuksiin, joissa seurakunta ei laula, voidaan ottaa enemmän yleisöä. Tule vain terveenä ja hajusteettomana kirkkoon. Huolehdi kirkossakin käsi- ja yskimishygieniasta. Kuulumiset vaihdetaan ulkona. Vältämme jonotusta kirkossa. Voit kirjoittaa jo kotona valmiiksi nimesi ja puhelinnumerosi pienelle lapulle, joka kerätään suljettuun laatikkoon mahdollista koronaviruksen jäljittämistä varten.

Kaikki Puumalan kirkon jumalanpalvelukset ja tilaisuudet myös suoratoistetaan, striimataan seurakunnan nettisivuilla.

Keskiviikko 8.7.

Kirkko klo 12, Saimaan kauneimmat sävelet- festivaalin avajaiskonsertti. Vjatsheslav Novikov, piano. Vapaa pääsy.

Lauantai 11.7.

Kirkko klo18, Saimaan kauneimmat sävelet- festivaalin iltakonsertti. Maria Kettunen, mezzosopraano, Jyrki Korhonen, basso ja Markus Lehtinen, piano. Liput 15 euroa. Lipunmyynti https://sky-bar.tapahtumiin.fi, Puumalan Matkailuinfo, Puumalan kirkkoherranvirasto sekä tuntia ennen ovelta käteisellä. Paikat ovat numeroimattomat.

Sunnuntai 12.7.
Kirkko klo 10, Messu; Vuoristo-Watia, Ainali

Maanantai 13.7.
Seurakuntakoti klo 10 Parasta ennen ruokajakelu
Diakonian puhelinpäivystys klo 10-12
Kirkko klo 18, Saimaan kauneimmat sävelet- festivaalin konsertti. A capella lauluyhtye in Tones. Liput 15/10 €. Lipunmyynti

Keskiviikko 15.7.
Papin puhelinpäivystys klo 10-12

Kirkko klo 12, Päivämusiikki. Anniina Reinholdsten, sopraano & Marja Ainali, piano. Vapaaehtoinen kolehti seurakunnan musiikkityölle.

Sunnuntai 19.7.

Kirkko klo 10, Messu. Vuoristo-Watia, Isosaari.

Tulossa:.

Kirkko 26.7. klo 10 Luomakunnan sunnuntain messu; Pauliina Kainulainen, Castrén, Ainali. Anniina Reinholdtsen, laulu. Messun jälkeen klo 12 paneeli, jossa mukana WWF:n pääsihteeri Liisa Rohweder, elokuvantekijä Petteri Saario, ekoteologi Pauliina Kainulainen ja kirkkoherra Helena Castrén sekä Keijo Räikkönen, laulu.

Elämänkaari

Kastettu: Selina Saga Sofia Haverinen, Espoon Tuomiokirkkoseurakunnasta
Avioliittoon vihitty: Jarmo Petteri Peippo ja Tuula Marjatta Vuorjoki Joutsenon seurakunnasta,
Kuollut: Aune Hellin Hartonen 96 v Malmin seurakunnasta