PUUMALAN_SRK_LOGO_rgbPuumalan seurakunta hakee

DIAKONIAN VIRANHALTIJAA

Edeltäjän siirryttyä papin tehtäviin. Uudelta diakonilta edellytämme Suomen ev.lut. kirkon jäsenyyttä ja piispainkokouksen hyväksymää diakonian virkatutkintoa. Tehtävässä painottuvat yksinäisyyden ja syrjäytymisen ehkäiseminen sekä seurakuntamme kaikkien (myös lähetystyön) vapaaehtoisten johtaminen, varustaminen ja tukeminen.

Palkkaus on koulutuksen ja työn vaativuuden mukainen (KirVesTes vaativuusryhmä 502). Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virkaa täytettäessä noudatamme 6 kk koeaikaa.

Tule töihin pieneen, mutta sitoutuneeseen joukkoomme, Saimaan kauneimpaan kuntaan, seurakuntatyötä arvostavien ihmisten pariin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 23.05.2018  klo 16 mennessä osoitteeseen Puumalan seurakunta Kirkkotie 1, 52200 Puumala tai sähköpostilla osoitteeseen puumala.seurakunta@evl.fi. Haastateltavat kutsutaan 28.5.18. Lisätietoja kirkkoherra Helena Castrénilta puh +358 50 313 4970.

 

 

PUUMALAN_SRK_LOGO_rgbPuumalan seurakunta hakee

 

LASTENOHJAAJAA

 

työsuhteeseen.  Työ alkaa 15.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työaika 29,1h/viikko (75 % osa-aikainen).

Lastenohjaaja vastaa lapsi- ja perhetyöstä sekä toimii päiväkerhossa, perhekerhossa ja varhaisnuorten kerhoissa sekä osallistuu tarvittaessa muuhun seurakuntatyöhön, joka tukee kasteopetusta. Kelpoisuusehtona on lastenohjaajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus, jota voi työsuhteen aikana täydentää kirkon lapsityön ohjaajan tutkinnolla.

Palkkaus koulutuksen ja työn vaativuuden mukainen (KirVesTes vaativuusryhmä 402). Tehtävään valitun tulee olla ev.lut kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tule töihin pieneen, mutta sitoutuneeseen joukkoomme - Saimaan kauneimpaan kuntaan - seurakuntatyötä arvostavien ihmisten pariin. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 21.05.2018 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen puumala.seurakunta@evl.fi  tai kirjeitse osoitteeseen Puumalan seurakunta,  Kirkkotie 1, 52200 Puumala. Lisätietoja kirkkoherra Helena Castrén puh +358 50313 4970.