PUUMALAN_SRK_LOGO_rgb

 

 

 

Puumalan seurakunta hakee

LASTENOHJAAJAA

työsuhteeseen.  Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työaika 29,1h/viikko (75 % osa-aikainen).

Lastenohjaaja vastaa lapsi- ja perhetyöstä sekä toimii päiväkerhossa, perhekerhossa ja varhaisnuorten kerhoissa sekä osallistuu tarvittaessa muuhun seurakuntatyöhön, joka tukee kasteopetusta. Kelpoisuusehtona on lastenohjaajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus, jota voi työsuhteen aikana täydentää kirkon lapsityön ohjaajan tutkinnolla. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, verkostoitumista, itsenäistä työskentelytapaa ja sitoutumista seurakuntatyöhön.

Palkkaus koulutuksen ja työn vaativuuden mukainen (KirVesTes vaativuusryhmä 402). Tehtävään valitun tulee olla ev.lut kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tule töihin pieneen, mutta sitoutuneeseen joukkoomme - Saimaan kauneimpaan kuntaan - seurakuntatyötä arvostavien ihmisten pariin. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 9.5.2019 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen  

puumala.seurakunta@evl.fi tai kirjeitse osoitteeseen Puumalan seurakunta, Kirkkotie 1, 52200 Puumala. Haastattelut järjestetään 27.5. Lisätietoja kirkkoherra Helena Castrén puh +358 50313 4970.