Puumalan seurakunta hakee

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen virkaan ajalle 1.6.2021 – 31.12.2022 nykyisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle. Toivomme, että voit aloittaa työt jo 15.3. alkaen vuosiloman sijaisena.

Talouspäällikkö on seurakunnan johtava viranhaltija, jonka tehtäviin kuuluvat myös palkka-asiamiehen ja työsuojelupäällikön tehtävät. Viran kelpoisuusehtoina on vähintään tehtävään soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto sekä tehtävien edellyttämä taito ja kokemus. Lisäksi viranhaltijalla tulee olla perehtyneisyyttä taloudellisten ja hallinnollisten asioiden sekä kirjanpidon hoitamisessa. Katsomme eduksi perehtyneisyyden seurakunnan hallintoon. Tehtäviin kuuluvat myös kirkkoherran viraston toimistosihteerin tehtävät. Edellytyksenä virkaan on kirkon jäsenyys.

Seurakuntamme on Kirkon palvelukeskuksen, Kouvolan aluekeskusrekisterin ja Kouvolan IT-alueen asiakkaana ja Metsänhoitoyhdistys Metsä-Savo on kumppanimme metsänhoidossa.

Palkkaus on koulutuksen ja työn vaativuuden mukainen (KirVesTes hinnoitteluryhmä J10). Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Tule töihin pieneen, mutta sitoutuneeseen joukkoomme, Saimaan kauneimpaan kuntaan, seurakuntatyötä arvostavien ihmisten pariin. Seurakunnassa on käynnissä selvitys seurakuntajaon muuttamisesta, mutta toimimme siitä huolimatta virkeästi ja innostuneesti seurakuntalaistemme hyväksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.02.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen Puumalan seurakunta Kirkkotie 1, 52200 Puumala tai sähköpostilla osoitteeseen puumala.seurakunta@evl.fi. Haastatelut 18.2.2021. Lisätietoja kirkkoherra Helena Castrén p. 050 313 4970 tai talouspäällikkö Unto Pasanen p. 050 421 0075 ja www.puumalanseurakunta.fi