Toimistopalvelut

Avoinna: ma ja ke klo 10-13

sähköposti:  puumala.seurakunta@evl.fi

Taloustoimiston palvelut

Puumalan seurakunnan taloustoimistossa hoidetaan talouteen ja rahaan liittyvät asiat, hautojenLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja kiinteistöjen hoitoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä, metsästyslupiin ja erilaisiin sopimuksiin liittyvät asiat.

Kirkkoherranviraston palvelut

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

KOUVOLAN ALUEKESKUSREKISTERI

Sähköposti: aluekeskusrekisteri.kouvola@evl.fi

Virkatodistuspalvelut:   040 195 2599                     Palveluaika ma-to klo 9-12

Tästä: verkkolomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä    tai sähköpostilla:    virkatodistukset.kouvola@evl.fi

Virkatodistuspalvelusta voi tilata Elää-todistuksen, sukuselvityksen tai sukututkimuksen.

Elää-todistuksen ja sukuselvityksen voi tilata joko puhelimitse, lähettämällä sähköpostia tai verkkolomakkeella.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sukututkimuksen voit tilata

Sähköisellä lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (Lomake on tallennettava ensin omalle koneelle, jotta siihen voi kirjoittaa ja tallentaa tietoja. Sen jälkeen lomakkeen voi lähettää edelleen sähköpostin liitetiedostona tai kirjeenä. Jos lähetät lomakkeen sähköpostilla, älä kirjaa siihen tietosuojasyistä henkilötunnusta.)

• sähköpostin liitteenä: virkatodistukset.kouvola(at)evl.fi
    • kirjeitse: Kouvolan seurakuntayhtymä, Aluekeskusrekisteri, Savonkatu 40, 45100 Kouvola

Lisätietoja: Sukututkimus - Kouvolan seurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Rekisteröintipalvelut:       040 849 2611, 040 7140 554                   Palveluaika ma-pe klo 9-15.

Rekisteröintipalvelusta papit ja seurakuntalaiset voivat kysyä neuvoa:

• kirkollisten toimitusten lomakkeista

• kastettavien nimien lainmukaisuudesta tai

• kummikelpoisuuden tarkistaminen

Lisätietoa Virkatodistuksen tilausLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoon liittyminen

Kirkkoon voi liittyä paikanpäällä kirkkoherranvirastossa tai sähköisesti Liity kirkkoon palvelussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hautauspalvelut

Kirkkoherranvirastossa sovitaan hautaan siunaamiseen liittyvistä asioista.

Lisätietoa Perhejuhlat ja Hautajaiset

Kasteasiat

Kastetoimituksen ajanvaraukset puh. 015 775 3300.

Lisätietoa RistiäisetLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Avioliiton esteiden tutkinta ja vihkiasiat

Vihkitoimitusta edeltää avioliiton esteiden tutkinta. Avioliiton esteiden tutkinta voidaan suorittaa kirkkoherranvirastossa mikäli ainakin toinen kihlakumppaneista on ev. lut. kirkon jäsen.

Kihlapari pyytää esteiden tutkintaa täyttämällä ja allekirjoittamalla tarkoitusta varten olevan lomakkeen (Pyyntö avioliiton esteiden tutkinnasta sekä vakuutus ja ilmoitus avioliiton esteiden tutkintaa varten) netissä osoitteessa www.esteidentutkinta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai asioimalla kirkkoherranvirastossa. Jos lomake toimitetaan avioliiton esteiden tutkijalle postitse, on siinä oltava myös todistajien allekirjoitukset.

Tutkinta kestää seitsemän päivää, jonka jälkeen voidaan antaa todistus toimitetusta avioliiton esteiden tutkinnasta. Tämä todistus on toimitettava vihkipapille, ilman todistusta vihkimistä ei suoriteta.

Todistus avioliiton esteiden tutkinnasta on voimassa neljä kuukautta.

Seurakunnan jäsenten avioliittoaikomus on mahdollista lukea jumalanpalveluksessa ja julkaista lehdessä. Ajankohta sovitaan esteiden tutkintaa pyydettäessä.

Lisätietoa HäätLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Laskutusosoite: