Ohje: Kirkon käyttö yleisötilaisuuksiin

Musiikkitoiminta ja kuorot

Musiikin kautta ihmiset voivat parhaimmillaan kokea Jumalan hyvyyttä ja lohduttavaa läsnäoloa sekä osallistua konkreettisella tavalla seurakunnan elämään. Kuorotoiminta tarjoaa musiikinopetusta ja yhdessäoloa sekä avaa mahdollisuuden tutustua syvemmin Puumalan seurakunnan jumalanpalveluselämään.

Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori Marja Ainali. Kanttorin vastuualueisiin kuuluu muun muassa jumalanpalvelusten musiikin- sekä kuorojen ja musiikkiryhmien johtaminen, kirkollisten toimitusten musiikki, seurakunnan musiikkikasvatustyö sekä konserttitoiminta. Kanttori vastaa myös seurakunnan soittimista.

Puumalan seurakunnassa toimii kolme musiikkiryhmää: Kirkkokuoro, Mariakuoro ja Akkabella-lauluryhmä

Kirkkokuorossa on nais- ja mieslaulajia. Se harjoittelee seurakuntakodissa torstaisin klo 16.15-17.45 ja esiintyy noin kerran kuukaudessa jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan  tilaisuuksissa.

Mariakuoro laulaa jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa noin kolme kertaa vuodessa. Kuoron ohjelmisto koostuu 1-2 äänisistä, säestyksellisistä lauluista.

Akkabella-lauluryhmä koostuu työikäisistä naisista. Se esiintyy jumalanpalveluksissa kaksi kertaa vuodessa.

Kanttori toivoo yksittäisiä laulajia ja soittajia musisoimaan seurakunnan jumalanpalveluksiin ja erilaisiin juhliin.

Tervetuloa elävän musiikin pariin!

Marja Ainali

p. 050-401 9562,

marja.ainali(at)evl.fi

"Joulun taikaa" - Mikkelin mieslaulajien kirkkokonsertti Puumalan kirkossa 1.12. klo 18.30. Vapaa pääsy - ohjelma 10 euroa. Tervetuloa konserttiin !

Kirkkokuoro 400-vuotisjuhlalevyn äänityksessä 2016.

Mariakuoro