Nuoret

Hei nuori! Myös sinulle on varattu oma paikka Puumalan seurakunnassa. Olet puhelias tai ujo, epävarma tai vahvat mielipiteet omaava, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Toimintamme tähtää siihen, että saisit kuulla iloisen viestin:

Jumala rakastaa sinua!

Itse asiassa niin paljon, että hän on kuollut ristillä sinun puolestasi. Tästä viestistä ammentaen kokoonnumme yhteen viettämään aikaa, miettimään elämän tärkeitä kysymyksiä ja rukoilemaan.

Isoskoulutus

Uusi isoskoulutus alkaa syksyllä 2017. Seuraa kirkollista ilmoittelua.

Avoimet ovet

Kunnan nuorisotalon (Harjutie) ovet ovat auki perjantaisin klo 17-21 mukavaa yhdessäoloa, pelailua ja oleilua varten. Nuokkarille ovat tervetulleita kaikki 13-20-vuotiaat. Toiminta on Puumalan kunnan järjestämää, mutta Raija-pappi vierailee illoissa muutaman kerran syksyssä ja keväässä ja on käytettävissä luottamuksellisia keskusteluja varten.

Kuka vastaa?

Kaikissa nuorten asioihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa rohkeasti yhteyttä Raija-pappiin p. 050 401 9561 tai raija.henttonen(a)evl.fi