Tytöt ja pojat

Seurakuntamme varhaisnuorisotyö on kristillistä kasvatustoimintaa, jonka keskeisimpiä toimintamuotoja ovat kerho-, ja leiritoiminta, vierailut iltapäivätoiminnassa sekä koulun aamunavaukset. Pyrimme tukemaan varhaisnuorten hengellistä kasvua sekä sosiaalisten taitojen kehitystä kristillisen arvomaailmamme kautta.

Pienten varkkarikerho alkoi 7.9.2016

0-2-luokkalaisille suunnattu kerho kokoontuu seurakuntakodilla, lasten tiloissa keskiviikkoisin klo 13-14.30

(HUOM! ke 19. ja 26.10. EI kerhoa!)

Kerho alkaa aina pienellä tuokiolla alttarin äärellä, jonka jälkeen syödään välipalaa ja pidetään touhutuokio. Touhu vaihtelee. Se voi olla ohjattua leikkiä, pelailua, liikuntaa, leivontaa, askartelua, ulkoilua tms. Touhun jälkeen on mahdollisuus vapaaseen leikkiin.

Raija-pappi tulee ennen kerhoa lapsia vastaan eskariin/1-luokalle ja kerhon jälkeen huoltajien toiveen mukaan

a) lapsi saatetaan takaisin eskariin/1-luokalle

b) lapsi lähtee huoltajan luvalla itsenäisesti kerhosta

c) huoltaja tai Raija-papille ilmoitettu varahenkilö hakee lapsen kerhosta

3-6-luokkalaisten Pikkujoulupäivä la 10.12.2016 klo 10-16 Särkirannassa

Ohjaajaresursseista johtuen isompien varkkarikerhoa ei järjestetä syyskaudella 2016.

Joulukuussa järjestämme kuitenkin pikkujoulupäivän la 10.12. klo 10-16 Särkirannassa. Luvassa on mukavaa jouluista puuhaa ja jouluisia elämyksiä. Pikkujoulupäivään ovat tervetulleita kaikki 3-6-luokkalaiset varkkarit.

Päivän ohjelman järjestävät puumalalaiset nuoret, jotka suorittivat viime syksynä ja talvena kerhonohjaajakoulutuksen. Menossa mukana myös Raija-pappi

Raija Henttonen

raija.henttonen(a)evl.fi tai 050 401 9561