Saimaan kauneimmat sävelet festivaalin konsertti - Einojuhani Rautavaara: Vigilia

Saimaan kauneimmat sävelet festivaalin konsertti.
Einojuhani Rautavaara: Vigilia

Saimaan kauneimmat sävelet festivaalin konsertti; Einojuhani Rautavaara: Vigilia.
Tapiolan kamarikuoro
Hannu Norjanen, kapellimestari
Hedvig Paulig, sopraano
Maria Kettunen, mezzosopraano
Simo Mäkinen, tenori
Jyrki Korhonen, basso
Liput 30 / 20 e. Lippuja voi ostaa Puumalan seurakunnasta, kunnan matkailuinfosta ja ovelta ennen konserttia.

Seurakuntakoti Sali

Kirkkokuoron harjoitus

Seurakuntakoti, kahvio

Veteraanipäivän seppeleenlasku ja kahvitilaisuus

Veteraanipäivän seppeleen lasku klo 11 sankarihaudoilla ja kahvitilaisuus

Seurakuntakoti Sali

Vappukarkelot

Ota varaslähtö vappuun ja tule kaiken kansan vappukarkeloihin. Lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit - ohjelmaa on kaikenikäisille. Simaa ja munkkeja, ongintaa sekä kasvomaalausta. Tuolijumppaa kaiken ikäisille. Suohon laulantaa. Ilmapalloskabailua. Vappunaamarin askartelua. Ohjelmasta vastaavat seurakunnan isoset ja lähetysväki. Mukana rippikoululaiset. Tulethan sinäkin! Varaa mukaasi pientä taskurahaa. Tapahtuma järjestetään seurakunnan lähetystyön hyväksi.