Lähetyspiiriohjaajien yhteinen lounas ja kevätkokous

Särkiranta

Juhlalounas lähetyspiirien ohjaajille ja muille lähetyksen vapaaehtoisille kiitokseksi kuluneesta kaudesta. Ilmoittautuminen ja ruokavaliot to 29.3. mennessä kirkkoherranvirastoon jaana.b.kontio@evl.fi tai 015 775 3300. Lounaan jälkeen kevätkokous, jossa valitaan SLS:n vuosikokouksen viralliset edustajat, käydään läpi kevään ja kesän lähetyksen tapahtumat ja hahmotellaan kautta 2018-2019. Henttonen.

Seurakuntakoti Sali

Kirkkokuoron harjoitus

Seurakuntakoti, kahvio

Veteraanipäivän seppeleenlasku ja kahvitilaisuus

Veteraanipäivän seppeleen lasku klo 11 sankarihaudoilla ja kahvitilaisuus

Seurakuntakoti Sali

Vappukarkelot

Ota varaslähtö vappuun ja tule kaiken kansan vappukarkeloihin. Lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit - ohjelmaa on kaikenikäisille. Simaa ja munkkeja, ongintaa sekä kasvomaalausta. Tuolijumppaa kaiken ikäisille. Suohon laulantaa. Ilmapalloskabailua. Vappunaamarin askartelua. Ohjelmasta vastaavat seurakunnan isoset ja lähetysväki. Mukana rippikoululaiset. Tulethan sinäkin! Varaa mukaasi pientä taskurahaa. Tapahtuma järjestetään seurakunnan lähetystyön hyväksi.