Seurakuntakoti, Lapsityön kerhotilat

Seurakuntakoti lapsityön kerhotilat klo 9.30-12 perhekerho. Aloitamme kahvilla, hiljennymme hartaushetkessä, vapaata leikkiä ja askartelua. Tervetuloa mukaan!

Seurakuntakoti Sali

Kirkkokuoron harjoitus

Seurakuntakoti, kahvio

Veteraanipäivän seppeleenlasku ja kahvitilaisuus

Veteraanipäivän seppeleen lasku klo 11 sankarihaudoilla ja kahvitilaisuus

Seurakuntakoti Sali

Vappukarkelot

Ota varaslähtö vappuun ja tule kaiken kansan vappukarkeloihin. Lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit - ohjelmaa on kaikenikäisille. Simaa ja munkkeja, ongintaa sekä kasvomaalausta. Tuolijumppaa kaiken ikäisille. Suohon laulantaa. Ilmapalloskabailua. Vappunaamarin askartelua. Ohjelmasta vastaavat seurakunnan isoset ja lähetysväki. Mukana rippikoululaiset. Tulethan sinäkin! Varaa mukaasi pientä taskurahaa. Tapahtuma järjestetään seurakunnan lähetystyön hyväksi.