Seurakuntamme

Puumalan seurakunta on ihmisiä varten

Seurakuntaa ei olisi olemassa ilman ympäröivää kylää ja sen ihmisiä. Seurakunnassa tehdään työtä puumalalaisten hyväksi ja puolesta, unohtamatta kauniin kuntamme lukuisia vapaa-ajanasukkaita.

Puumalan seurakunta on vilkas ja itsenäinen yhteisö. Oman tunnusomaisen sävynsä sille antaa ympäröivä upea luonto, joka rytmittää vuodenkulkua vahvalla otteellaan ja kertoo vastaansanomattomasti luomistyöstä.

Seurakunnan moninaiset perustehtävät hoituvat kolmen päätoimisen ja seitsemän osa-aikaisen henkilön voimin.

Puumalan seurakunnan missio

Puumalan seurakunnan tehtävänä on avata Raamatun sanomaa ja antaa mahdollisuus Jumalan läsnäolon kokemiseen elämänkaaren eri vaiheissa yksilönä ja yhteisönä. Puumalan seurakunnan visio 2018 Puumalan seurakunta on elävä hengellinen yhteisö, johon halutaan kuulua ja jonka toimintaan on helppo tulla mukaan. Paikalliset vapaaehtois- ja seurakunnan työntekijät tarjoavat monipuolista ja laadukasta seurakuntatoimintaa kaikille halukkaille. Vapaa-ajan asukkaat rikastuttavat seurakuntaelämää. Tilat ja henkilöstö on sopeutettu toiminnan mukaiseksi ja taloudellisesti kestäväksi.

Puumalan seurakunnan visio 2018